O planeta mai curata pentru generatiile viitoare!

PLASTIC RECYCLING EXPORT

DESPRE NOI - RECICLAMPLASTIC.RO -

SC PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL este o companie care a fost infiintata in anul 2008 si este recunoscuta la nivel national si international.

PLASTIC RECYCLING EXPORT isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii, sortarii si prelucarii deseurilor reciclabile din material plastic, domeniul principal fiind producerea granulelor reciclate din polietilena (LDPE) de inalta si joasa densitate (HDPE), polipropilena (PP), polistiren (PS) si stiratul de acrilonitril butadiena (ABS).
Odata cu trecerea timpului PLASTIC RECYCLING EXPORT si-a extins activitatea atat in planul diversificarii serviciilor cat si a locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.

In prezent compania PLASTIC RECYCLING EXPORT isi desfasoara activitatea in fabrica din localitatea Fierbinti Targ, Jud. Ialomita, fabrica avand o capacitate de productie de aproximativ 4000 tone/ lunar.

Misiunea PLASTIC RECYCLING EXPORT este aceea de a raspunde cerintelor clientilor sai printr-o echipa de management formata din profesionisti in domeniu ce sunt mereu gata sa vina cu solutii pentru rezolvarea activitatilor ce privesc reciclarea si recuperarea deseurilor reciclabile.

Reciclam plastic

Colectam, sortam si prelucram deseuri reciclabile din material plastic post industrial si post consumator.

Producem granule reciclate

Transformam plasticul in granule reciclate din polietilena, polipropilena, polistiren si stiratul de acrilonitril butadiena.

Totul cu profesionalism

Raspundem prompt cerintelor clientilor nostri printr-o echipa de management formata din profesionisti in domeniu.

//www.reciclamplastic.ro/wp-content/uploads/2023/04/www.reciclamplastic.ro-PLASTIC-RECYCLING-EXPORT-Reciclam-Plastic.jpg
//www.reciclamplastic.ro/wp-content/uploads/2023/04/www.reciclamplastic.ro-PLASTIC-RECYCLING-EXPORT-Reciclam-Plastic-02.jpg
//www.reciclamplastic.ro/wp-content/uploads/2023/04/www.reciclamplastic.ro-PLASTIC-RECYCLING-EXPORT-Reciclam-Plastic-03.jpg

Misiunea Plastic Recycling Export

Despre noi

Gasim mereu solutii pentru rezolvarea activitatilor ce privesc reciclarea si recuperarea deseurilor plastice reciclabile.

-> Colectarea deseurilor reciclabile din material plastic post industrial si post consumator;
-> Sortarea deseurilor;
-> Tocarea si spalarea deseurilor;
-> Tratarea termica a deseurilor, in urma carora rezulta materia prima secundara (granule);
-> Producerea de diverse folii si derivati din granule cum ar fi saci de polietilena, huse, pungi din material plastic, saci pentru uz menajer etc.
Noi, SC PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL, suntem deschisi colaborarii si cu alte societati in productie si desfacere, scopul nostru fiind acela de a oferi cele mai moderne si calitative servicii de prelucrare a deseurilor.

- RECICLAMPLASTIC.RO -

PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL este certificat RecyClass.
Click aici pentru a vizualiza Certificatul RecyClass
al companiei PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL.

PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL este certificat CERTIND, fiind conform cu cerintele:
SR EN ISO 9001:2015/ ISO 9001:2015
(Click aici pentru a vizualiza Certificatul)

SR EN ISO 14001:2015/ ISO 14001:2015
(Click aici pentru a vizualiza Certificatul)

 

Plastic Recycling Export

PLASTIC RECYCLING EXPORT este o companie infiintata in anul 2008, recunoscuta la nivel national si international. Activitatea se desfasoara in domeniul colectarii, sortarii si prelucarii deseurilor reciclabile din material plastic.

Contact

Calea Bucuresti nr 3, Sat Grecii de Jos, Oras Fierbinti Targ, Cod Postal 927118
0735 17 17 40
info@reciclamplastic.ro

Detalii juridice

S.C. PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL
Cod unic de inregistrare: RO24272444
Registrul Comertului: J23/2388/2008

  • Sediu social: Str. Scolii nr. 4A, VOLUNTARI, ILFOV, ROMANIA